lunes, 13 de julio de 2009

Inauguració de la nova seu del PSPV-PSOE d'Alboraia

Dijous passat dia 9 ferem la inauguració de la nova seu del PSPV-PSOE d'Alboraia, situada al Barri del Palmaret, carrer Enric Valor nº6.

Aprofitant la setmana de festes hem inaugurat oficialment la seu del PSPV-PSOE d'Alboraia, comptant per a l'ocasió amb l'exposició d'obres pictòriques i d'artesania en ceràmica de Aurora Gallego i Marina Muñoz, que engalanaren el local durant tota la setmana.

Per a l'acte d'inauguració i posterior sopar de germanor, acudiren a acompanyar-nos a més de nombrosos simpatitzants, militants i veins i veïnes d'Alboraia, com la presidenta de l'Associació de veins del Barri del Palmaret, entre altres.
Comptarem a més amb la presència entranyable dels pares de Jorge Alarte, amics personals d'alguns dels nostres militants.

Als actes van assistir la secretària provincial del PSPV-PSOE de València Carmen Martínez i el secretari d'organització provincial Rafa García a més dels companys i companyes de algunes de les agrupacions de la comarca, entre elles Albalat, Massalfasar, Bonrepós, Massamagrell, Almàssera i Foios.

Seguidament vam sopar a la fresca les més de 70 persones, ateses immillorablement pels integrants de la caseta de la Falla del Poble, la qual cosa va fer que tots i totes gaudirem d'una revetlla festiva molt agradable.


reportatge amb mès fotos

1 comentarios:

Anónimo dijo...

Enhorabuena por la nueva sede. Deseamos que la puedan disfrutar todos con felicidad.
Un cordial saludo.
Amics de Alboraya