miércoles, 1 de julio de 2009

FEM FESTA: Festes autogestionades. DIMONIS DE L'AVERN

FEM FESTA:
Festes autogestionades. DIMONIS DE L'AVERN

Ja estem en festes altra vegada, l'Ajuntament aquest any ha hagut de reduir el pressupost, naturalment, allò de l'any passat va ser un excés, i més sabent que ja estaven despedint personal i ajustant despeses per excés de deute.
Per altra banda, som un poble amb tres nuclis de població, Saplaya, Patacona i Casc urbà tradicional, però com podran vore (amb lupa) al miniprograma d'enguany, on es fan les activitats es al nucli tradicional, això no canvia.
Pensem que les festes son moments per retrobar-nos tots els veins i veïnes, i que la seua estructura hauria d'adequar-se i repartir-se les activitats de manera més evident entre els tres nuclis per facilitar eixe retrobament i integració.
A més d'estes festes “com sempre” sense incorporar cap innovació, sense donar cabuda als artistes i grups del poble, que en tenim i molts, existeixen altres festes, les que organitzen ELS DIMONIS DE L'AVERN, son festes amb altres activitats, amb xarrades interessants i tallers que sonen tan bé com “ taller de poesia per a xiquets” i un fum d'actuacions en les quals participen desinteressadament els artistes d'aquest poble, joves i no tant, que volen formar part d'açò que deuen ser unes festes de poble, un moment distés, divertit i joiós per retrobar-nos amb els nostres veins i veïnes.

Per la qual cosa, US CONVIDEM A FER MÉS FESTA I PARTICIPAR EN LES FESTES AUTOGESTIONADES D'ALBORAIA

Hi trobareu xarrades sobre agricultura ecològica, informàtica i programari lliure; sobre com viure millor amb menys, o el com i el perquè de les festes majors autogestionades. Tallers per a majors i menuts de poesia, de cuina, de socarrats, de percussió, de cervesa artesanal o de disfresses. Espectacles poètics, humorístics o de circ. Concerts de música, espectacles tradicionals con la muixeranga i fins i tot de cabaret.
¿Es poden o no es poden fer festes variades i divertides sense diners? Com sempre tot es qüestió de gestionar com cal i tenir imaginació i menys prejuís.

BONES FESTES A TOTS I TOTES

Mes informació a : http://correfoc.cat/fets/festes09.htm

0 comentarios: