domingo, 26 de octubre de 2008

MANIFEST l'AMPA IES LA PATACONA - ALBORAIA

De segur vos haurà arribat aquests documents per altres correus. Pel que fa a l'AMPA IES LA PATACONA - ALBORAIA, hem signat el "manifest" de la Plataforma per l'Ensenyament Públic i l'hem enviat a la nostra Federació (FAPA-VALÈNCIA).
També hem presentat a nivell personal (famílies) el "recurs" en contra de que se impartisca l'assignatura "Educació per a la Ciutadania" (EpC) en anglés.
Demanem siga impartida en valencià o castellà. Trobareu el model de recurs que hem presentat varies famílies "afectades" amb filles i fills en 2n ESO visitant la pàgina de FAPA-VALÈNCIA:
http://www.fapa-valencia.org/principal.php

És d'agrair que el professorat, alumnes, personal d'administració i servicis, i mares i pares, de l'IES, estem pel mateix. No sempre és fàcil.
Dilluns 27 a les 19 hores hi ha convocada per la "Plataforma de l'Ensenyament Públic" una manifestació. Trobareu igualment a la pàgina web de FAPA-VALÈNCIA més informació.

1 comentarios:

Unknown dijo...

No me parece procedente "obligar" a impartir ninguna asignatura en inglés, pero menos procedente es querer adoctrinar a los niños con la primera "parida" como asignatura que se le ocurre a cuatro "progres", símplemente por que así justifican el cargo que ocupan y por supuesto los "emolumentos" que perciben, amén de asegurarse una jubilación sustanciosa con cuatro años que "trabajen". Ya la quisieran para sí millones de "currantes" despues de haber cotizado durante cuarenta años.