domingo, 26 de octubre de 2008

COMUNICAT DE L’ASSEMBLEA DEL PROFESSORAT DE L’I.E.S. LA PATACONA D’ALBORAIA

Reunits en assemblea professors i professores de l’I.E.S. La Patacona d’Alboraia, volem manifestar als pares i mares de l’institut i a l’opinió pública en general els següents punts:
1r. Seguint la convocatòria de la mesa sindical, ens hem tancat al nostre centre hui dia 15 d’octubre a partir de les 15 hores en senyal de protesta per l’Orde de Conselleria que regula l’Educació per a la Ciutadania en anglés (that is to say, Education for Citizenship).
2n. La nostra protesta denúncia una normativa absurda que vulnera el dret de l’alumnat a cursar una de les assignatures curriculars en qualsevol de les dues llengües oficials (valencià i castellà), que interfereix en la llibertat de càtedra i en la nostra professionalitat com a docents, així com en l’autonomia dels centres, i que altera greument el Projecte Educatiu.
3r. Aquesta mesura és el començament d’una sèrie de mobilitzacions, com ara la concentració que tindrà lloc demà 16 d’octubre davant el Palau de la Generalitat a les 19 hores, convocada pels sindicats i les AMPA.
Considerem que tot això és una mostra més de l’estat precari en què es troba l’ensenyament públic a la Comunitat Valenciana (incompliment d’acords, barracons, supressió de Cicles Formatius, concertació de centres privats, etc.).

Assemblea de Professorat de l’I.E.S. La Patacona d’Alboraia
15 d’octubre de 2008

COMUNICADO DE LA ASAMBLEA DEL PROFESORADO
DEL I.E.S. LA PATACONA DE ALBORAIA


Reunidos en asamblea profesores y profesoras del I.E.S. La Patacona de Alboraia, queremos manifestar a los padres y madres del instituto y a la opinión pública en general los siguientes puntos:
1º. Siguiendo la convocatoria de la mesa sindical, nos hemos encerrado en nuestro centro hoy día 15 de octubre a partir de las 15 horas en señal de protesta por la Orden de la Conselleria que regula la Educación para la Ciudadanía en inglés (that is to say, Education for Citizenship).
2º. Nuestra protesta denuncia una normativa absurda que vulnera el derecho del alumnado a cursar una de las asignaturas curriculares en cualquiera de las dos lenguas oficiales (valenciano y castellano), que interfiere en la libertad de cátedra y en nuestra profesionalidad como docentes, así como en la autonomía de los centros, y que altera gravemente el Proyecto Educativo.
3º. Esta medida es el comienzo de una serie de movilizaciones, como la concentración que tendrá lugar mañana 16 d’octubre delante del Palau de la Generalitat a las 19 horas, convocada por los sindicatos y las AMPA.
Consideramos que todo esto es una muestra más del precario estado en que se encuentra la enseñanza pública en la Comunidad Valenciana (incumplimiento de acuerdos, barracones, supresión de Ciclos Formativos, concertación de centros privados, etc.).
Asamblea de Profesorado del I.E.S. La Patacona de Alboraia
15 de octubre de 2008

0 comentarios: