viernes, 13 de marzo de 2009

Concurs de Fotografía. Mancomunitat del Carraixet

La Mancomunitat del Carraixet , convoca aquest concurs de Fotografía, amb l´objectiu de conèixer i donar a conèixer aquells aspectes que més i que meyns ens agraden de la Mancomunitat del Carraixet. Es pretén reflexionar sobre allò que volem canviar o que volem mantindre en el temps.

PARTICIPANTS
Podran participar en aquest concurs tots el profesionals o aficionats a la fotografía, excepte els empleats i autoritats de la Mancomunitat del Carraixet.

TEMA
“Coneix la Mancomunitat del Carraixet”
Es tracta de realitzar fotografies del nostre entorn (pobles, activitats, actes públics, personatges, paisatges, detalls, etc)

OBRES
S´admetran un màxim de 4 imatges per participant (2 que representen allò que més t´agrada i altres dos que representen allò que meyns t´agrada.)

Les fotografies no podran estar premiades en altres concursos ni estar explotades comercialment i per supost no podrán ser retocades o millorades amb qualsevol element tecnológic.

CATEGORIES
Per edats: Menors de 18 anys / Majors de 18 anys.

FORMA DE PRESENTACIÓ I ENVIAMENT
Les imatges han de presentarse obligatoriament per correu electrònic en diferents arxius de PDF amb el nom , cognoms i nombre de teléfon a aquesta direcció:fotocarraixet@vinalesa.org i per altra banda, ja revelades en sobres distints acompanyades de les seguents dates: Títol de la fotografía, el nom del fotògraf, adreça, nombre de telèfon, correu electrònic i el lloc de d´on va ser presa. Els sobres serán presentats a la seu de la Mancomunitat del Carraixet (Ajuntament de Vinalesa)
Horari: 9h – 14h

DATA D´ADMISSIÓ
El termini de la presentació de les obres finalitza el día 23 de Març.

JURAT
Está format per representats de la Mancomunitat i profesionals acreditats.

El fallo del jurat es farà públic el dia 27 de Març a la gal·la de presentació de les obres fotogràfiques, on també es fará el lliurament dels premis. En cas de no poder asistir a la gal·la es comunicará al guanyador per teléfon o tembé es pot informar mitjançant el tauler d´anuncis de la Mancomunitat.

PREMIS
- Primer premi: Càmera digital

- Segon premi: Impresora fotográfica

TELEFONO DE CONTACTO: 961499798 Preguntar por María o Amparo

0 comentarios: