lunes, 21 de abril de 2008

Pleno Municipal (24-04-2008)

Acabem de rebre la convocatòria per al Ple Municipal Ordinari corresponent al mes de abril. Us envie els temes que anem a tractar alhora que em pose a la vostra disposició per a qualsevol tipus de consulta o suggeriment que cregau oportú fer-me arribar.Gràcies.

1ªConvocatoria: 24/04/2008 - 20:30:00

Lugar: Salón de sesiones

El Ayuntamiento Pleno celebrará sesión ordinaria el día, hora y lugar indicados, para tratar de los asuntos que más abajo se expresan,

ORDEN DEL DIA PLENO

A) PARTE RESOLUTIVA

I.1. APROBACIÓN ACTAS ANTERIORES.
Acta num. 1 de 31 de enero de 2008.
Acta num 2. de 12 de febrero de 2008.
Acta num. 4, de 27 de marzo de 2008.

I.2. ASUNTOS DICTAMINADOS POR LA COMISIÓN INFORMATIVA DE GESTION Y PROMOCION.
I.2.1. Modificación sesiones ordinarias Ayuntamiento Pleno.

1.3.- Mociones.

B) PARTE DE CONTROL.

II. Control y seguimiento de la gestión por el Pleno.
Dar cuenta de las resoluciones num. 688/08 a 924/08.

C) RUEGOS Y PREGUNTAS

Alboraya a veintiuno de Abril de dos mil ocho

La Secretaria General

4 comentarios:

Anónimo dijo...

?Que tal D. Miguel.
Pues la verdad esque si nos gustaria saber una cosa.
?Que Medidas Economicas piensa ejecutar a fin de Paliar el deficit actual.
Un saludo.
Amics

Anónimo dijo...

?Quel Tal.
Pues nos parece perfecto YA QUE EFECTIVAMENTE NO HAY NINGUN
SECRETO DE ESTADO.
De todas formas la pregunta que hicimos podria hacerse con esta variante.
?Que medidas piensa tomar el consistorio, para salir de la crisis
economica en la que nos encontramos,)

Miguel Chavarría dijo...

Como ustedes saben “amics”, desde nuestro puesto en la oposición NO podemos EJECUTAR ninguna medida económica. Nuestra labor será revisar minuciosamente el presupuesto del ayuntamiento que presente el PP (por cierto ya estamos en Mayo y NADA DE NADA) y PROPONER medidas de contención en el gasto corriente e intentar evitar que de nuevo nuestro Alcalde quiera realizar MAS obras faraónicas sin tener un respaldo claro para su financiación. O sea INGRESAR antes de GASTAR. Propuesta a la que la ley obliga al Gobierno Municipal debido al DESASTRE económico que han generado el ENORME déficit de los años anteriores ¿10 millones?.

Saludos

Miguel Chavarría dijo...

ACTA NUMERO 5
SESIO ORDINARIA CEL.LEBRADA EL DIA VINT I QUATRE D’ABRIL DE DOS MIL HUIT PER L’ AJUNTAMENT PLE

ASISTENTS:
Manuel Álvaro Manzano
Mª Carmen Peris Navarro
Juan José Gimeno Vicente
Mª Dolores Algaba Pujades
Vicente Cabo Domingo
Mª Cruz Tamarit Fra
Vicente Ferrer Roselló
Virginia Garrigues Francés
Joaquin Rubio Millán
Jorge Martinez Sanfeliu
Carmen López López
Jose Moratal Sastre
Miguel Chavarria Diaz
Josep Francesc Lanuza Navarro
Maria Barres Llistar
Ana Maria Bru Guzman
Vicente Bellver Carsi
Mª Angeles Domenech Castañer
Francisco Javier Balaguer Ferrer
Jose Vicente Dolz Climent
Mª dels Angels Belloch Aguilar


INTERVENTOR MUNICIPAL:
D. Manuel Claramunt Alonso

SECRETARIA GENERAL:
Dª. Mª Remedios Pérez Ibáñez


HORA COMENÇAMENT: 20.45 h.
HORA FINALITZACIÓ: 23.00 h

DESENVOLUPAMENT DE LA SESSIÓ

A l'hora indicada, el Sr. Alcalde-president obri la sessió que es desenvolupa segons l'orde del dia prèviament distribuït a este efecte, amb l'assistència dels components de la corporació, els noms de la qual han quedat relacionats.

PART RESOLUTIVA

1.-APROVACIÓ ACTES ANTERIORS.

Acta núm. 1, de 31 de gener del 2008.

Sotmesa a votació l'acta núm. 1, s'aprova per unanimitat dels membres assistents.

Acta núm. 2, de 12 de febrer del 2008

Sotmesa a votació l'acta núm. 2, s'aprova per unanimitat dels membres assistents.

Acta núm. 4, de 27 de març del 2008.

Sotmesa a votació l'acta núm. 4, s'aprova per unanimitat dels membres assistents.

2.-ASSUMPTES DICTAMINATS EN LA COMISSIÓ INFORMATIVA DE GESTIÓ I PROMOCIÓ.
2.1.MODIFICACIÓ SESSIONS ORDINÀRIES AJUNTAMENT PLE

El Sr Alcalde dóna compte del dictamen de la Comissió informativa de Gestió i Promoció celebrada el passat 15 d'abril del 2008, en la que pels vots a favor del PP i les abstencions de PSOE, CIALBO i BLOC, es va dictaminar favorablement la següent proposta d'acord:

En sessió plenària celebrada en data 28 de juny del 2007 es va acordar, complint a l'Art. 46 de la Llei 7/1985 de 2 d'abril, que l'Ajuntament Ple celebraria sessió ordinària els últims dijous de cada mes, sempre que tal dia no siga festiu, en el cas que ho anara es podrà reunir un dia abans o després segons convinga als interessos municipals, sent l'hora de la reunió a les vint hores i trenta minuts.

Concorrent circumstàncies que aconsellen modificar el dia de celebració de la sessió ordinària de l'Ajuntament Ple, es proposa:


ÚNIC.- Modificar l'acord adoptat en data 28 de juny del 2007 en el sentit següent:

"Celebrar sessió ordinària del Ple de l'Ajuntament una vegada, al mes, els últims dilluns de cada mes, sempre que tal dia no siga festiu, en el cas que ho anara es reunirà el dia immediatament posterior; sent l'hora de reunió la vint hores i trenta minuts."

Obert el debat, es produïxen les següents intervencions.

La Sra. Belloch (BLOC), votarà en contra perquè el dia de celebració s'acomoda a la data d'un Grup polític en concret. El Ple és un acte públic, on es dóna l'oportunitat als veïns de veure i valorar la gestió municipal i, segons la seua opinió, el dilluns no és el millor dia perquè els veïns assistisquen. A més afig, es reduirà el temps per a consultar els expedients, ja que el dissabte també es considera hàbil.

El Sr. Balaguer (CIALBO), En primer lloc, dóna l'enhorabona al Sr. Ferrer, pel seu nou nomenament. Anuncia el seu vot en contra de la proposta ja que, igual que la Regidor del Bloc, no veu correcte que el canvi vinga motivat per afavorir a un grup.

El Sr. Lanuza (PSOE), indica que s'abstindran. No s'oposen a la proposta per facilitar la labor al Regidor del Grup Popular, però tampoc poden votar a favor de la mateixa.

El Sr. Ferrer (PP), agraïx al PSOE el seu posicionament. Si els plens se celebraren el dijous, no podria assistir per no estar a València.

La Sra. Belloch (BLOC), que diu haver felicitat en el seu dia al Sr. Ferrer, opina que per damunt d'un Regidor en concret està el poble d'Alboraya. Reitera el seu vot en contra.

El Sr. Álvaro ( PP), afig, quant a la convocatòria, no es trenquen els terminis, el ROF exigix un mínim de 48 hores entre la convocatòria i la celebració, i es convocarà el dimecres anterior (72 hores), perquè els Regidors puguen conéixer els expedients com correspon.

Sotmesa a votació:

L'Ajuntament Ple per 11 vots a favor corresponents al Grup PP, 3 vots en contra corresponents als Grups BLOC i CIALBO i 7 abstencions corresponents al grup PSOE, acorda:

ÚNIC.- Modificar l'acord adoptat en data 28 de juny del 2007 en el sentit següent:

"Celebrar sessió ordinària del Ple de l'Ajuntament una vegada, al mes, els últims dilluns de cada mes, sempre que tal dia no siga festiu, en el cas que ho anara es reunirà el dia immediatament posterior; sent l'hora de reunió la vint hores i trenta minuts."

1.3.. MOCIONS.

1.3.1.SOTMETIMENT A INFORMACIÓ PUBLICA PLANS ESPECIAL PER AL NOU COL•LEGI AUSIAS MARCH

El Sr. alcalde dóna compte del dictamen de la Comissió informativa de Territori i Vivenda celebrada el passat 23 d'abril del 2008, en la que pels vots a favor de PP i PSOE i les abstencions dels grups CIALBO i BLOC, es va dictaminar favorablement la següent proposta d'acord:

“Vist l'expedient referent a la delimitació d'una parcel•la per a la ubicació del nou Col•legi Públic Ausias March, se sotmet a dictamen de la Comissió Informativa de Territori i Vivenda el següent:

PRIMER: Sotmetre a informació publica per un període d'1 mes el Plans Especial de requalificació de parcel•la de sòl no urbanitzable protegit a sòl no urbanitzable comú per a equipament Educatiu Cultural, l'Estudi d'Impacte Ambiental i l'Estudi de Paisatge.

SEGON: Publicar el present acord en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana i en un diari no oficial d'àmplia difusió en la localitat.

Sotmesa a votació la urgència de la moció, s'aprova per unanimitat dels membres assistents.

Obert el debat, es produïxen les intervencions següents:

La Sra. Belloch (BLOC), s'abstindrà, tot el procés ha anat molt ràpid i no s'ha pogut estudiar bé l'assumpte. Vista la celeritat, l'abstenció, és més que bona voluntat.

El Sr. Balaguer (CIALBO), està a favor de la construcció del col•legi, però al llarg del procés ha observat moltes irregularitats. Sempre ha pensat que es faria amb l'aprovació d'un PAI. No entén perquè s'adquirix només una part dels terrenys per permuta i la resta a través de l'expropiació, procediment que es preveu amb el Plans Especial. Les presses no són bones, votarà en contra.

El Sr. Moratal (PSOE), diu que l'enfocament que es dóna ara al tema és la construcció del col•legi a través d'un Plans Especial, desconeix si este enfocament és l'adequat o no, hi ha tècnics amb distintes opinions. No volen ser obstacle per a la construcció del col•legi, però quant al contingut, serà responsabilitat de l'equip de govern.

El Sr. Álvaro (PP), exposa que ja s'ha explicat la urgència de l'assumpte en la Comissió Informativa. Matisa que la voluntat no és expropiar, sinó assentar-se a negociar, es pot igual que amb el metre, fer convenis urbanístics. No es podia presentar un PAI, ja que en eixe moment ni tan sols estava aprovat el concert previ i es va optar per la modificació puntual, encara que finalment, i ja que cal acceptar la voluntat del jutge, calga plantejar-ho de forma distinta. El Plans Especial és segons els tècnics, la fórmula més ràpida.

Sotmés a votació el fons de l'assumpte, s'aprova per 18 vots a favor corresponents als Grups PP i PSOE, 2 vots en contra corresponents a CIALBO i 1 abstencions pel grup BLOC.

1. CREACIÓ COMISSIÓ MIXTA D'URGÈNCIA PER A L'AUSIAS MARCH

“Francisco Javier Balaguer Ferrer, Regidor de l'Ajuntament d'Alboraya i portaveu del Grup Municipal Ciutadans per Alboraya, presenta la següent moció perquè siga estimada pel Ple.

La Resolució de la sentència núm. 168/2008 informada en el ple del mes de març, suposa per part de l'equip de govern, replantejar-se la necessitat d'establir un nou plans d'intervenció en matèria d'educació pública municipal.
Com tots sabem, és competència d'este Ajuntament no sols el manteniment dels centres públics sinó la cessió de terrenys per a la nova construcció d'escoles. La situació actual és crítica, perquè no hem sigut capaços de donar solucions a una demanda creixent i necessària, que assegura un desenvolupament sostenible i de qualitat de les infraestructures educatives municipals d'acord amb el creixement i la demanda de la població.
Tant en el ple anterior, com en comissió, l'equip de govern va demanar la col•laboració a l'oposició per a tractar de buscar solucions alternatives a la situació creada. Des de Ciutadans acceptem i assumim la necessitat de buscar alternatives viables, proposant els acords següents:

ACORDS

Sol•licitar la creació d'una Comissió Mixta d'Urgència amb datació pressupostària, en la que estiguen els Grups Polítics que estan representats en l'Ajuntament i els sectors implicats en cada cas, l'objecte dels quals seria:

1r Estudiar alternatives possibles consensuades i destinades a trobar solucions per a pal•liar l'actual situació.

2n Establir plans de prevenció que minimitzen la possible repercussió de treballs i obres confrontants a centres escolars, establint també una mediació entre distints sectors que porte a una solució el mes consensuada possible.

3r Estudiar la viabilitat de diferents alternatives que asseguren una millor oferta educativa que es puga donar.

4t Portar un seguiment de la demanda en el manteniment de centres, canalitzar la urgència i assegurar una dotació pressupostària que cobrisca la dita demanda.

La dita comissió es reuniria de forma urgent per a valorar la següent proposta respecte al C.P. Ausias March:

1. Els pares han decidit continuar en el centre perquè en este moment no hi ha la necessitat plantejar-se un trasllat, però es va demanar l'eliminació dels barracons, ficant les dos aules dins i instal•lant un barracó de menjador en el pati. La dita petició deuria s'atesa i posada en marxa parell el nou curs.
2. Reprendre les negociacions que es van dur a terme amb els veïns del solar confrontant al centre, respecte a la proposta per part dels propietaris de cedir el terreny fins a la seua construcció a canvi de reduir el deute contret amb este Ajuntament per derrocament.
3. Un acord en les dites negociacions permetrà instal•lar el prefabricat de menjador inclús en aula més prefabricada si l'oferta municipal ho requerix. Amb això donaríem solució als problemes següents:

-Solucionaria temporalment el principal problema del centre, la falta de va espaiar
-Evitaria el desplaçament d'aules i professorat a altres ubicacions permetent cobrir al mateix temps la necessitat una oferta municipal més àmplia creada pels excedents.
-Evitaria la massificació en altres centres.
-Buscaria una solució mediada i temporal entre dos col•lectius amb interessos trobats (veïns finca i xiquets col•legi) amb benefici per a ambdós parts i que assentaria les bases buscant alternatives mesures en casos de construcció de la finca.
-No requerix per part d'este municipi una inversió no pressupostada ja que només suposaria una reducció d'un deute que no té termini efectiu.

Vista la moció plantejada, el Grup Popular presenta l'ESMENA següent:

“A la moció presentada pel Grup Ciutadans d'Alboraya sobre creació de Comissió Mixta d'Urgència, s'assumix la totalitat del text amb les modificacions següents:

1.- Se substituïx el paràgraf que s'inicia amb la paraula "sol•licitar" i finalitza amb "seria" (paràgraf 5t) pel text següent: Crear una Comissió especial sobre la situació actual escolar d'Alboraya d'acord amb l'organització i funcionament de les comissions informatives d'esta corporació l'objectiu de la qual seria"

2.- Se substituïx el paràgraf que s'inicia amb la paraula "dita" i finalitza amb "March" pel text següent: La dita comissió es reuniria de forma urgent per a valorar la situació problemàtica actual de CP Ausias March, podent plantejar tots els grups polítics aquelles qüestions que entenguen urgents per al seu debat".

3.- S'elimina la resta del text de la moció original.”

Sotmesa a votació l'esmena:

S'aprova per 11 vots a favor corresponents al Grup PP, 9 vots en contra corresponents als Grups PSOE, CIALBO i una abstenció corresponent al BLOC.

S'incorpora l'esmena al text de la moció, quedant redactada com s'indica:


La Resolució de la sentència núm. 168/2008 informada en el ple del mes de març, suposa per part de l'equip de govern, replantejar-se la necessitat d'establir un nou plans d'intervenció en matèria d'educació pública municipal.
Com tots sabem, és competència d'este Ajuntament no sols el manteniment dels centres públics sinó la cessió de terrenys per a la nova construcció d'escoles. La situació actual és crítica, perquè no hem sigut capaços de donar solucions a una demanda creixent i necessària, que assegura un desenvolupament sostenible i de qualitat de les infraestructures educatives municipals d'acord amb el creixement i la demanda de la població.
Tant en el ple anterior, com en comissió, l'equip de govern va demanar la col•laboració a l'oposició per a tractar de buscar solucions alternatives a la situació creada. Des de Ciutadans acceptem i assumim la necessitat de buscar alternatives viables, proposant els acords següents:

ACORDS

Crear una Comissió especial sobre la situació actual escolar d'Alboraya d'acord amb l'organització i funcionament de les comissions informatives d'esta corporació l'objectiu de la qual seria:

1r Estudiar alternatives possibles consensuades i destinades a trobar solucions per a pal•liar l'actual situació.

2n Establir plans de prevenció que minimitzen la possible repercussió de treballs i obres confrontants a centres escolars, establint també una mediació entre distints sectors que porte a una solució el més consensuada possible.

3r Estudiar la viabilitat de diferents alternatives que asseguren una millor oferta educativa que es puga donar.

4t Portar un seguiment de la demanda en el manteniment de centres, canalitzar la urgència i assegurar una dotació pressupostària que cobrisca la dita demanda.

La dita comissió es reuniria de forma urgent per a valorar la situació problemàtica actual de CP Ausias March, podent plantejar tots els grups polítics aquelles qüestions que entenguen urgents per al seu debat.

La Sra. Belloch (BLOC), comenta que seria convenient replantejar la situació del Consell Escolar. Hui en dia únicament es reunix una vegada a l'any i seria convenient fer-ho amb major freqüència, així mateix, li pareix bona la proposta que plantejava CIALBO en la seua moció, d'una comissió en què estigueren representats tots els grups polítics.

El Sr. Balaguer (CIALBO), demana que s'informe per la Sra. secretària sobre el procediment d'incorporació de l'esmena a la moció.

El Sr. Moratal (PSOE), diu que s'abstindran, estaven a favor de la moció que presentava CIALBO, però amb l'esmena, la proposta queda “descafeïnada”.

El Sr. Álvaro (PP), explica que en el fons estan d'acord amb CIALBO, però, matisa, que algunes de les qüestions que plantejaven ja s'han acordat en el Consell Escolar.

Sotmés a votació el fons de l'assumpte, s'aprova la moció per 11 vots a favor corresponent al Grup PP, 2 vots en contra corresponents a CIALBO i huit abstencions corresponents als Grups PSOE i BLOC (absent en la votació SRA Mª Angeles Doménech ) .

B) PART DE CONTROL.

I. Control i seguiment de la gestió pel Ple.
1. Donar compte de les resolucions núm. 688/08 a 924/08

La Sra. Belloch (BLOC), demana que se li aclarisca a què fa referència la resolució núm. 716 i 905, en la que es parla de subvencions parcials.

El Sr. Álvaro (PP), indica que són pagaments a compte de la subvenció

C) PRECS I PREGUNTES.

La Sra. Belloch (BLOC), formula les següents:

1. Fa uns dies en una visita a les obres del metre es va parlar que l'Ajuntament estava estudiant la possibilitat de fer una tercera estació a Alboraya. La nostra pregunta és: qui pagarà l'estació. La pagarà Alboraya? Tavernes? O Lladró?.
2. En una Comissió se'ls va demanar que s'informaren per la quantitat de targetes sanitàries que atenen els pediatres d'Alboraya, que estan per damunt del recomanable (que són 900) i reitera el que va dir en la Comissió: si es confirma que els pediatres estan per damunt de la ràtio, s'hauria d'exigir per part de l'Ajuntament que la Conselleria corregira la situació.
3. Recorde que abans de les eleccions locals de maig del 2007, els veïns rebem en casa publicitat del Centre de dia per a majors Sant Cristòfol, ara veiem que a Egusa li atorguen la llicència ambiental en el decret d'alcaldia 777 (1 d'abril del 2008). Vol dir que entrarà en funcionament o encara estan pendents els mobles i l'autorització de la Conselleria?
4. En l'últim Ple preguntem pels arbres afectats pel soterrament de les vies i van respondre que “intentem trasplantar-los si és possible”. Què ha passat? Perquè no s'ha respectat cap arbre ?.
5. Llei de bases de Règim local , article 104 “ el número característiques i retribucions del personal eventual serà determinat pel ple de la corporació, a començament del seu mandat”. Després de l'eleccions no hem sabut res del tema perquè? A més l'article 54 de la llei 30/1992 diu que s'han de motivar els actes que es dicten en exercici de la potestat discrecional com triar el personal de confiança, perquè en l'expedient de contractació no veu la motivació ?.
6. Quantes demandes per acomiadaments improcedents tenen en contra seu l'Ajuntament en estos moments? S'ha arribat a algun acord judicial o extrajudicial? S'ha fet alguna estimació / previsió dels diners que li costarà a l'Ajuntament tals procediments?
7. Ens agradaria saber si ja s'ha arreglat el tema del propietari de primera residència afectada pel soterrament del metre?
8. Plans General de València. Quina informació té l'equip de govern? Els veïns poden demanar assessorament a l'Ajuntament ?. Ho dic perquè hi ha veïns d'Alboraya que es veuen afectats per ser propietaris de terrenys.

Per a acabar la nostra preocupació com a BLOC que els nuclis urbans de València i Alboraya entren en contacte.


El Sr. Balaguer (CIALBO), pregunta per a quan estarà preparat el pressupost de 2008 i el Plans Econòmic.

El Sr. Lanuza (PSOE), pregunta perquè es van tallar els arbres de l'estació entre les 10 i les 4 del matí.
Manifesta preocupació pels últims atracaments en el poble.
Pregunta, com és possible amb els diners que han gastat en la promoció d'Aboraya, que el Consell Regulador haja anat a Almàssera, a gravar un programa sobre l'Orxata.

El Sr. Moratal(PSOE), formula els precs següents:

Defensor del ciutadà, que s'atenga ja la petició que en el seu dia es va fer.
Que es faça una campanya per a conscienciar sobre la utilització dels nous contenidors soterrats. A més, ja que Alboraya practica l'arreplega selectiva, prega es dote de llocs d'arreplega d'oli domèstic així com de piles i bateries usades.
“Camí Fons”, no hi ha vorera d'emergència, deuria solucionar-se d'alguna manera perquè el transite pel mateix no fóra tan perillós. A més pregunta, perquè ja no passa l'autobús municipal per allí.
Proposa una ruta per a cavalls per l'horta.
Igual que el Sr. Balaguer, pregunta per a quan els pressuposts de 2008 i el Plans de Sanejament.

El Sr. Álvaro (PP), respon:

Quant a la tercera estació del metre, no és definitiu, és quelcom que s'està estudiant com a possibilitat.
Pediatres. Es va tindre una reunió amb el coordinador i s'ha sol•licitat un pediatre més.
Ja es té la llicència del centre de dia, ara cal licitar el servici.
Quant als arbres de l'estació hi ha un informe respecte d'això i a més cal tindre en compte que s'ha de treballar a unes hores en què el metre no estiga prestant el seu servici.
Quant al tema del Personal li indica a la Sra. Belloch que és el previst en els pressuposts, que en data hui estan prorrogats. No hi ha modificació respecte d'això. Quant als acomiadaments, va haver-hi un juí ahir i no queden pendents. Quant a la informació econòmica, quan tinga les dades li'ls facilitarà.
Sobre el propietari la residència del qual està afectada pel metre, ja s'està solucionat.
Plans General de València. Ahir va haver-hi una reunió per a revisar la documentació i en la comissió de territori s'informarà respecte d'això, anuncia que es té previst fer al•legacions, però cal analitzar-ho bé.
S'està treballant en el Plans Econòmic, possiblement hi haja ja un esborrany al maig.
El tema dels atracaments, no li consta que hi haja cap “onada”.
Quant a l'incident de la promoció de l'Orxata en Almàssera, no ha assentat bé, estudiaránn que es pot fer.
Defensor del ciutadà. Cal modificar el ROM i s'està en això.
Quant als nous contenidors, presa nota del suggeriment i al mateix temps informa, que l'arreplega d'olis i piles ja existix en el mercat i en Ajuntament respectivament.
El “Camí Fondo”, es pot estudiar però està complicat. La verdadera solució és que en el nou Plans General s'estudie alguna iniciativa. L'autobús ha retirat el seu itinerari per allí, a causa d'un informe tècnic que ho desaconsellava.
La ruta per a cavalls és quelcom que s'està estudiant.

I no havent-hi més assumptes a tractar, s'alça la sessió a l'hora dalt indicada, de la qual cosa jo, la secretària certifique i firme, junt amb el Sr. Alcalde president