domingo, 6 de abril de 2008

Pepe Carbonell, nou president de la Societat Musical d'Alboraya

El passat 1 d'Abril de 2.008, Enrique Fort presentà la dimissió com a President de la Societat Musical d'Alboraya davant de la Junta Directiva, el que ja havia anunciat amb anterioritat. La Junta Directiva ha triat per unanimitat a Pepe Carbonell, fins ara Comptador com nou President de la Societat. Enrique Fort, no obstant seguix com a vocal de la mateixa.
Pepe Carbonell en primer lloc vol agrair al seu amic Enrique Fort, la labor desenvolupada i sobretot l'esforç que ha hagut de fer per a assumir la presidència durant estos sis anys.
Els objectius per al futur són semblants a què hi havia en este moment, a llarg termini, la contínua millora de la nostra Escola de Música, i la consolidació de les nostres agrupacions, i a curt termini són tots els esdeveniments en què la Societat participarà fins a juliol de 2.008, especialment en el Concert a Benefici de l'Associació contra el Càncer d'Alboraya a celebrar el 27 d'Abril en l'Auditori de Torrent i la participació de la Banda de Música en el Certamen de la Diputació de València el dia 10 de Maig en el Palau de la Música de València en primera categoria.

Ací teniu a Pepe quan encara no tenia gens clar si volia ser músic o mariner.
Al costat una miqueta mes major, ja de fadrí



















Per la meua part vull també fer constar el magnífic treball que ha realitzat Enrique Fort al capdavant de la Societat Musical amb el suport de tot el seu equip. L'avanç i el progrès que ha experimentat el Musical durant aquest període ha sigut espectacular. Gràcies Enrique, Alboraia sempre estarà en deute amb vosaltres.
En quant a Pepe, et done la meua més sincera enhorabona pel càrrec de President. Vos desitge a tu i a tota la Junta Directiva que aquesta nova etapa estiga plena d'èxits per al Musical i per descomptat em pose a la vostra disposició com a amic, com a soci, com a músic i com a regidor.

0 comentarios: