martes, 9 de marzo de 2010

Presentació '20 anys de Canal 9'

Presentació del llibre 20 anys de Canal 9. El paper de la televisió pública en la societat valenciana (Ed. Obra Propia), de Josep Roselló.




El dimarts, dia 9, a les 19h. presentarem aquest llibre com ACICOM, al CCC Octubre

Amb la presència de l'autor, que estarà acompanyat per José Ignacio Pastor, president de l'Associació Ciutadania i Comunicació i vicepresident del Consell d'Administració de RTVV, i Francesc Fenollosa, productor i organitzador del Festival Internacional Tirant de Mòbil.

L'obra
La nostra televisió compleix vint anys. És un bon moment per fer balanç i preguntar-se sobre les circumstàncies que l'han condicionada durant tot aquest temps. La influència de la política en l'ens, els antecedents televisius, la programació i els informatius, l'ús i la qualitat de la llengua, la vertebració del territori autonòmic i el paper dinamitzador de la indústria audiovisual autòctona han estat sotmesos a anàlisi en un assaig que ajudarà a comprendre la importància del paper de la televisió pública autonòmica en la societat valenciana.

L'autor

Josep Roselló (Calp, 1981) és llicenciat en Traducció i Interpretació per la Universitat Jaume I de Castelló i en l'actualitat és alumne del grau de Comunicació Audiovisual de l'esmentat centre superior. Ha estat redactor de El Periódico Mediterráneo i col·laborador de Levante de Castelló, El Mundo Castellón al Día i Las Provincias. També va tractar la llengua en els mitjans de comunicació com a becari d'investigació de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua amb el seu treball Model de llengua per al cinema en valencià.

Amb la col·laboració de l'Associació Ciutadania i Comunicació

0 comentarios: