miércoles, 17 de marzo de 2010

DE LA MALA GESTIÓ DEL PP EN ALBORAIA ENS SALVA EL GOVERN DE ZAPATERO

El govern del PP, malgrat la seua majoria absoluta, continua demostrant una total incapacitat per gestionar l'Ajuntament d'Alboraia. Estem en març i seguim sense pressupost. I acabat 2009 en un altre déficit que ens deixarà tremolant. Novament es posa de manifest la incapacitat d'un govern que ha esgotat qualsevol dels recursos dels que disposava, ni té idees, ni cap projecte per a aquest poble. Ni amb diners a manta hi ha res de profit que el PP puga fer per Alboraia.

No fa molt ixquerem als diaris valencians destacant com un dels pobles més endeutats, fins i tot li guanyem als que ens tripliquen en població, i això en xifres de 2007, abans de la crisi.

El segón Plan Zapatero, una nova injecció económica per a Alboraia

El PP ha deixat tan buides les arques municipals que no pot invertir ni per mantindre els equipaments públics. Però tenim la sort que amb els diners que venen del Govern d’Espanya, de Zapatero, hem reurbanitzat el carrer Botànic Cavanilles, l’avinguda Diví Mestre, la plaça del General Basset, l’avinguda de L'Horta, s’han fet noves postes sanitàries per la creu rotja a la platja i ara en una nova injecció de més de 2.000.000 € es farà el famós Parc de les Vies, i entre altres inversions, es renovaran els quadres elèctrics de l’allumenat públic..

Les inversions fetes en anys anteriors corren el perill de perdre's per falta d'un manteniment adequat

El Palau d'Esports n'és un exemple: una gran inversió del poble que va ser l'ànima de l'esport a Alboraia i que ara roman quasi tot el temps tancat i en condicions de pressupost tristament precàries.
Altres exemples de mala gestió son el Paseig d'Aragó, que es deteriora cada dia més, els col.lectors que no acaben de posar-se en funcionament, o la mala execució de les subcontractes d'Aqualia, encarregada de la reurbanització del Centre Históric, mentres els carrers vells es plenen de forats que ningú repara amb l'excusa de la imminent reurbanització. I si algú es deixa en ells les rodes o se llastima, no espere cap indemnització per part de l'Ajuntament, que deixar els carrers durant mesos en eixes condicions no és per mala fe ni deixament de funcions.

Els carrers vells es plenen de forats que ningú repara

A més tenim una gran Casa de Cultura amb una programació cultural en precari, una biblioteca que no presta llibres … Però que acull una ràdio local que ens costa molts diners als veïns. És tan “apolítica” que els seus informatius deixen a l'altura del betum els de Canal 9 TV, una ràdio feta a la mida del PP, que com tots saben, es un partit que ni vol fer, ni sap fer autèntica política, lo seu es el marketing y la propaganda, que es molt més modern.

Fer polítiques dedicades a servir als ciutadans optimitzant els recursos pel PP ja no s'estila, ara cal vendre bé la marca i fer negoci a costa dels ciutadans.


Font: Grup Municipal Socialista. El Periòdic d'Alboraia, març 2010.


2 comentarios:

Anónimo dijo...

EL MEJOR CHISTE DEL AÑO
Ahora resulta D. Miguel, que el Gobierno del SR. Zapatero, es el que salva la mala gestión del equipo de gobierno del Ayuntamiento de Alboraya…..????
Ya sabe donde tiene su respuesta
Amics de Alboraya

Miguel Chavarría dijo...

Señoras o señores.
Hagan ustedes un estudio numérico, aunque como siempre no sea objetivo, de las inversiones que ha realizado el Ayuntamiento de Alboraia en los años 2009 y 2010.

Y ya me cuentan.