miércoles, 31 de marzo de 2010

Alboraia. El Compromís dels Socialistes

El PP és incapaç de trobar solucions als problemes. El seu projecte de govern està esgotat

Els socialistes d’Alboraia hem recolzat, junt als Ajuntaments afectats com el nostre, les demandes per a minimitzar els impactes negatius en l'horta del traçat de l'AVE, sabem de l’importància d’aquesta infraestructura per al futur de la nostra Comunitat, però lamentem que el PP d'Alboraia recolze al seu torn un Accés al Port que és una imposició injustificable per als alboraiers donat que aquesta infraestructura incomplix el seu objectiu inicial.


Els companys de partit de Manuel Álvaro li posen encara més difícils les coses quan l’impedixen, a més a més, per exemple impulsar el nou Pla General d'Ordenació Urbana per entrar en conflicte amb el Plan de València o de l'Horta de la Generalitat Valenciana.

D’altra banda, l’alcalde tampoc troba la manera de quadrar els comptes i el pressupost per l'any 2010 no veu la llum; tampoc ix la catalogació de llocs de treball de l'Ajuntament a que es va comprometre amb els treballadors i l'oposició, ni acaba de posar a l'abast de la Conselleria els terrenys per construïr el nou CEIP Ausias March, ni sap qué fer amb el polèmic tema d'Alcampo, ni aprovarà un PRI fet sense participació ciutadana.

Amb la mala gestió d’exercicis anteriors i amb l'esgotament del seu projecte de govern, el PP és incapaç de trobar solucions als problemes que ell mateixa ha creat. És per això que, com és habitual al PP, es refugia en la mentida i diu que no és reponsable de l’apujada de l’IBI, ni de l’apujada de les plusvalues, ni de l’endeutament exagerat que patim, etc.

Així i tot, Alboraia compta amb el compromís dels socialistes i també des de l’Administració de l’Estat estàn al nostre costat, ajudant-nos amb noves inversions que beneficien les empreses i els treballadors i avalant el nostre Ajuntament davant els bancs per poder pagar els acreedors.

Mentres la Generalitat es queda en paraules i realment actua en contra nostra també quan evita aplicar la Llei de Dependència, impedix que els nostres xiquets tinguen ordinadors a les aules, no paga en temps i forma ofegant els col.lectius que hi presten serveis socials com ara el Pas a Pas… A canvi es gasta milions en grandes eventos que soles beneficien uns quants.


Fuente: Alboraia gràfic num. 24
Març 2010

0 comentarios: