miércoles, 13 de enero de 2010

EXIGIM A CANAL 9 ELS DRETS CONSTITUCIONALS A LA INFORMACIÓ I LA COMUNICACIÓ SOBRE EL CABANYAL

ACICOM EXIGEIX A CANAL 9 ELS DRETS CONSTITUCIONALS A LA INFORMACIÓ I LA COMUNICACIÓ SOBRE EL CABANYAL

ACICOM, Associació Ciutadania i Comunicació, demana informació plural i objectiva respecte del barri del Cabanyal, oferint a la ciutadania totes les postures. S’ha de garantir a la Plataforma Salvem El Cabanyal, el seu dret d’accés als mitjans de comunicació i especialment als públics, com a ciutadans organitzats que són.

Demanem a la Televisió Pública Valenciana una perspectiva menys esbiaixada i més neutral de tota la problemàtica. Concretament considerem necessari que programe el temps dedicat semestralment a les Organitzacions Socials i Polítiques valencianes, des d'una perspectiva més plural i no centrada en les organitzacions i persones amables amb el govern del PP.

Per ACICOM sería convenient obrir un gran debat sobre el Cabanyal als mitjans de comunicació públics amb programes-debat on participaria la plataforma Salvem el Cabanyal i experts amb diversos posicionaments a més de representants del govern central i del autonòmic i de sindicats i altres associacions representatives.

Inicialment ja exigim que el programa DBT tinga una edició monogràfica sobre el tema, garantint la participació d’experts de les dos postures i per suposat la inclusió d’una persona portaveu de la Plataforma Salvem El Cabanyal. Des de ACICOM volem transmetre tota la nostra complicitat en una lluita ciutadana per preservar el patrimoni històric dels valencians

0 comentarios: