jueves, 30 de diciembre de 2010

Millora la teua dieta mediàtica, consumeix publicacions valencianes

“Millora la teua dieta mediàtica, consumeix publicacions valencianes”. És el nom de la iniciativa organitzada per ACICOM (Associació Ciutadania i Comunicació), associació de consumidors que agrupa a més d’un centenar de persones preocupades per millorar la dieta mediàtica de la ciutadania valenciana i APPV (Associació de Publicacions Periòdiques Valencianes), que aglutina més de 50 publicacions periòdiques en format paper i digitals, amb objectiu de fomentar el consum de la informació elaborada en valencià en qualsevol mitjà de comunicació.
Pel que fa a la premsa, l’objectiu de la campanya és la promoció de les subscripcions a les publicacions periòdiques en valencià.

La campanya es presenta als mitjans de comunicació a l’altet de la Cafeteria La Nau, de la Universitat de València, carrer La Nau, el 30 de desembre a les 12 hores del migdia.

1 comentarios:

Jose Ignacio dijo...

Gràcies per la difusió. Ara volem que entre tots i totes pugam aconseguir millorar la situació del valencià i de la nostra dieta mediàtica prou tòxica i pobra
Jose Ignacio