viernes, 19 de septiembre de 2008

Problemes amb la policia local

Comença el curs i les dificultats que patix el nostre ajuntament es fan cada dia més paleses. Un nou front, amb fons també econòmic li s'obre a l'equip de govern ara amb la policia local que arrossega un cert descontent des de fa temps.
Ara els acords en matèria de vacances aconseguits per la plantilla se'ls passen per l'arc de triomf sense vergonya torera i segurament sense massa explicacions, i com qui mana, mana, no hi ha dret a més negociacions al respecte.
Cal entendre que les dificultats econòmiques d'aquest ajuntament son greus i a elles s'afegixen les dificultats generals que patim pràcticament a nivell mundial, però el nostre govern local del PP no és massa partidari d'apel.lar al diàleg i a la possible complicitat i comprensió dels afectats pels seus retallaments econòmics.
És comprensible que siga així donat que el primer que tots li retrauen al nostre alcalde és la seua falta de prudència en moments de bonança i unes previsions massa grandiloqüents recolzades en un model de desenvolupament neoliberal, com no podia ser menys, que ara ens passa factura i ens recorda a tots , però especialment als governants, que ningú te tota la raó mai i que cal el diàleg constant, sobre tot en aquells temes que ens toquen a tots de ben a prop i que hipotequen el nostre futur a llarg termini.
Els treballadors de l'ajuntament van a ser molt perjudicats per la nova política de retalls econòmics, i entre ells els policies locals. Però cal tenir en compte que estos treballadors no son com qualsevol altre funcionari, tenen cura de la nostra seguretat arriscant en ocasions la seua. No soles es dediquen a posar-nos multes d'aparcament o a organitzar el tràfic, fan que la vida a Alboraia puga ser tranquil·la i el més normalitzada possible, és per això que els devem un reconeixement important que si no es tradueix en diners per falta de fons, almenys s'ha de traduir en respecte, en diàleg, en compromís de ser escoltats en les seues necessitats com a col.lectiu i en respecte dels acords econòmics i de qualsevol tipus, encara que siga buscant fórmules flexibles per a aplicar-los.
Com correspon a treballadors tan compromesos con son els policies locals, segur que seran pacients i comprensius sempre que la voluntat dels seus superiors no siga més que ajornar momentàniament i no arrasar els seus drets. L’Ajuntament d’Alboraia, con tot patró, si ha compartit els dies de bonança amb els seus treballadors podrà estar en disposició de compartir també els dies d'escassetat; si no, te difícil ara rebre de bon grat la seua comprensió.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

colaboracionistes.com

Anónimo dijo...

Imagine, senyor Alcocer, que el que vol fer és insultar o menysprear aquest blog. He sentit curiositat per vore què significa literalment el mot en qüestió. Trobe al diccionari el següent: col.laboracionisme: actitud ideològica i pràctica de qui en un país sotmès a un règim d'ocupació propugna i segueix una política d'entesa i de col.laboració amb l'invasor.
Es veu que vosté entén que el PP ocupa el poder per la força i per tant, menysprea també la majoria de ciutadans que legítimament porten varies legislatures votant aquest partit.
Pel que fa a les opinions del senyor Chavarría siguen de lloança al PP, o jo no he entés l'article o és vosté qui necessita fer exercicis de comprensió lectora, a més d'ortografia.
A mi em sembla un article crític però respectuós, la divergència no hauria de dur a l'insult, la política de "tierra quemada" que tant sembla agradar al PP, és la que deu voler vosté. Sort que no tots els polítics d'esquerres semblen estar d'acord, entre ells el president Zapatero.
K. B.

Anónimo dijo...

Este "xico"que habla de colaboracionistas,me pregunto que ¿Quien? puede ser y con quien, pues el es el que escribe y parece ser participa? en el periodico Independent de Alboraia, no cabe ninguna duda que confunde el dialogo con la colaboración, entendida como a el le interesa, ademàs parece ser que es afiliado al PSOE, Miguel si vuestros afiliados son como este lo teneis claro, a esto se le llama ser como "el perro del hortelano ..." ó "fa mes mal que una pedrega" conque lo que si se debe es reflexionar quienes quieren una sociedad mejor y quienes "fan la mà" y nunca mejor que ahora teneis el Congreso del Partido.(menos mal que tenemos este blog porque así por lo menos se puede comentar algo aunque este solo pretenda desprestigiar y lo que es peor solo "vol el seu profit"