sábado, 13 de noviembre de 2010

Santa Cecilia 2010. Programació d'Actes Societat Musical d'Alboraia

La Societat Musical d'Alboraia celebra les festes de Santa Cecilia.
Vos copie el Saluda del President a l'hora que envie les meus felicitacions a tot el musical i en especial a la musa 2010-2011,
Mar García Sanmartín.
 
Saluda del President,  Pepe Carbonell
Hola!, que tal, sóc Pepe Carbonell, el de la fotografia de dalt, la mateixa de l’any passat i de l’anterior, la veritat és que no he millorat (només cirurgia), ni empitjorat (és difícil) i continue sent el president de la Societat Musical d’Alboraia,

El temps passa de pressa, molt de pressa, ja és el tercer any que he de fer este saluda. Després d’estos anys ja he arribat a la conclusió que en esta entitat no hi ha res relaxat, i és que sense voler acabem fent mes coses de les previstes la qual cosa fa que tots els anys siguen intensos per una cosa o una altra.


La veritat és que és difícil que les coses siguen relaxades, quan disposem de sis agrupacions (Banda, Orquestra de Corda, Orquestra de Plectre, Coral Polifònica, Gorgera de Tabal i Dolçaina, Grup de Danses), amb ganes de fer activitats i a més sol·licitades per a fer-les. A més i a pesar de tot el tema de la crisi l’escola seguix amb un volum molt important.


Seguim amb les carències de sempre, especialment en matèria de publicitar les nostres activitats, i és que donada la periodicitat del Periòdic Local, la difusió de La Ràdio, la nostra WEB que seguix gaire parada, i que la Junta Directiva no se’ns ocorre res adequat per a la difusió, així i tot tenim el nostre públic, però verdaderament és una danya no tindre una major difusió.

Com tots els anys hem intentat programar unes festes de Santa Cecília per a tots i amb la participació de tots, donat l’èxit de l’any passat amb el canvi d’esmorzar per dinar social, consistent en caldera, es manté, per a esta dinar he de recordar-vos que igual que l’any passat demanar-vos a tots els socis que vos porteu el plat i la cullera.

Òbviament continuem treballant i programant l’any que ve, les agrupacions i l’escola seguixen a ple rendiment i en l’horitzó hi ha un muntó d’actuacions per a així continuar omplint de música nostres vides.

La veritat és que enguany ha sigut un any difícil en matèria econòmica, ja que amb el tema de la crisi van arribar els temuts retalls en les subvencions, cosa que esperàvem, però no en un 60% com es va practicar en un principi, encara sort que després d’una sèrie de tires i afluixes s’ha arribat a un acord i el retall per a enguany serà d’aproximadament del 23%, i a partir de l’any que ve es recuperen els imports pactats amb anterioritat al retall.

Enguany voldria destacar dos fets que al meu en particular m’han marcat sobre manera el primer ha sigut la defunció (30/06/10) del senyor Francisco Ramos Rioja, el mestre, a la qual cosa no hi ha res que afegir. També a la Junta Directiva i al meu en particular ens impressione la quantitat de gent que va acudir al concert que es va celebrar al Palau de la Música el passat 17 d’octubre oferit per la nostra banda i coral.

Per ultim no voldria acabar sense donar les gràcies a tots els meus amics de la Junta Directiva, ja que sense la seua col·laboració i esforç les coses no serien com són. Jo només sóc el representant visible (ben visible) de la Junta directiva Bones Festes.


SMa. La Revista de la Societat Musical d'Alboraya. Novembre 2010

0 comentarios: