sábado, 19 de junio de 2010

FESTES MAJORS AUTOGESTIONADES D’ALBORAIA (FESMAL)

Del 3 a l’11 de juliol de 2010, tindran lloc a Alboraia les Festes Majors Autogestionades. Enguany ja som quatre els col·lectius que les organitzem, units pel mateix objectiu: fomentar la participació activa de la ciutadania en tots els afers de la vida diària d’aquest poble, però començant per ací, per les festes majors. Però també volem fer una programació amb uns continguts culturals i artístics on tinguen cabuda els i les artistes del poble, una gran mancança en la programació cultural del nostre ajuntament.


Amb aquestes festes majors autogestionades volem oferir activitats pensades des del poble i per al poble i fomentar les diferents expressions de cultura popular. I són autogestionades perquè prescindeixen de les subvencions de les administracions o empreses privades per tal de no perdre autonomia. A més, són espais de treball voluntari on ningú no cobra per treballar i la principal font de finançament són les barres.

Des de l'inici, formem part de la Coordinadora de Festes Majors Autogestionades (CFMA), per tal de coordinar esforços i tindre capacitat de resposta comuna.
Esperem que li doneu difusió a aquesta iniciativa.

FESMAL, integrada per les següents associacions d'Alboraia: Alboraia Per la Cultura, Dimonis de l'Avern, Espai de Circ, Llaurant Cultura

0 comentarios: