lunes, 14 de diciembre de 2009

…de forment ni un gra!

Alguns s'omplin la boca de valenciania i defensa dels valencians però per baix mà busquen únicament la defensa de no saben exactament quins interessos. A pesar d'haver augmentat el nostre finançament en més d'un 4% en temps de restricció pressupostària, es critica al govern d'Espanya de discriminar la Comunitat per estar “per baix de la mitja” de finançament autonòmic, encara que no diuen que rebem de l'Estat el mateix que li aportem els valencians amb els nostres impostos.
---
En el 2010 la Generalitat diu que invertirà a Alboraia 0 euros. ¿Com pagarem les obres del metro?
---
Mentres el PP es queixa pel que considera “poc recolzament de l'administració central als ajuntaments valencians”, Zapatero fa el que mai havia fet cap govern espanyol i descarrega milions d'euros a cada ajuntament d'Espanya per fer front a l'atur (a Alboraia entre 2009 i 2010 més de sis milions d'euros), paga el 75% del cost de les obres al començament, per que cobren empresses i treballadors quant antes, o fa realitat l'arribada de l'AVE a València amb el benefici que suposarà per als ajuntaments per l'atracció de noves empresses als polígons, entre altres avantatges.
Contrariament, la Generalitat pretén que els ajuntaments paguen el cost de reposar les canalitzacions d'aigua, gas, telefonia, llum o sanejament que es vegen afectades per obres que ella faça en carreteres, costes, ports, arquitectura, infraestructures ferroviàries de tot tipus, incloent les metropolitanes.
Sí, sí, “el PP sempre ens tracta millor als valencians…" encara que Aznar, mentre governava, l'única cosa que feu per l'arribada de l'AVE a València, per exemple, fou fer un periple per pobles i ciutats inaugurant travesses simbòliques.
---
La Generalitat carregarà als ajuntaments algunes despeses per les obres que fa al seu terme
---
La Generalitat, seguint amb eixa política “virtual” que caracteritza el PP, fa un any que ens parla del “Plan Confianza” quan únicament podem parlar d'un “plan mentira”?, de projectes en paper i de la por dels alcaldes davant la possibilitat que finalment hagen de pagar molt més que un cartell anunciador de dits projectes.
Si Camps hagés posat en marxa els projectes demanats fa un any pels ajuntaments, ara estarien treballant en ells al voltant de 30.000 valencians i valencianes que, malauradament, romanen en l'atur, esperant una oportunitat que necessiten ara.
---
El “plan Zapatero” sosté 300 llocs de treball i en crea 80 de nous a Alboraia
---
A Alboraia, la posada en marxa del "Plan E para el Estímulo de la Economía", fa que conserven el seu lloc de treball més de 300 persones, o que se'n creen més de 80 llocs nous. Com hem dit altres vegades, “obras son amores...”.
Els ciutadans teniu el compromís dels socialistes per aconseguir que, amb l'Any Nou, recuperem la veritable confiança en el futur del nostre poble i de la nostra terra.

El Grup Municipal Socialista i l’Agrupació Socialista d’Alboraia PSPV-PSOE vos desitja
Bon Nadal a totes i tots, i un venturos 2010!

Font: Grup Municipal Socialista. El Periòdic d'Alboraia, des 2009.


0 comentarios: