sábado, 22 de noviembre de 2008

EXCUSES DE MAL PAGADOR

El nostre alcalde del PP diu que el govern del PSOE deixa soles als ajuntaments en estos moments de crisi, seguint la nova consigna del PP
Però vegem quina és la realitat i comparem: el govern del senyor Aznar, en temps de pujada económica aportava en 2004 als ajuntaments 11.656 milions d'euros, mentres que en 2009 l'aportació del govern del PSOE als municipis serà de 17.122 milions d'euros, amb crisi i tot. Mentres que el govern de la Generalitat Valenciana del PP reduix les seves aportacions.
----------------------
El PSOE ha augmentat l'aportació del govern als municipis
----------------------------
Recentment hem aprovat al Consell Federal de Política Municipal del PSOE diverses iniciatives per facilitar l'aprovació dels pressupostos als Ajuntaments y Diputacions de manera que la col.laboració amb les institucions siga máxima per afrontar la crisi econòmica. Es presentaràn esmenes, sempre parcials, per a ajudar al govern municipal a prendre mesures d'austeritat que congelen les retribucions dels càrrec públics o els diners destinats a propaganda, etc. Altra iniciativa seria el recolzament a politiques que faciliten la instal.lació de noves empreses al municipi per fer front a l’atur.
A més el PSOE fa una aposta decidida per augmentar les prestacions socials, per l'ajuda a la dependència, per facilitar l'accés a la vivenda a preus més raonables potenciant les vivendes de protecció oficial, que també generarien treball al sector més castigat per la crisi. En definitiva, el PSOE es mobilitza per unir esforços i com afermà José Blanco:“arrimar el hombro para hacer frente a la crisis todos juntos".
Mentres, el PP a Alboraia comença els retalls per educació i serveis socials, sempre en solitari, sense convocar per a res als grups d'oposició.
----------------------------
El PSOE es mobilitza per unir esforços contra la crisi
----------------------------
Veritablement, senyor alcalde, es troba soles front la crisi sobre tot perquè arrossega i suma la que vosté mateix ha provocat, o no recorda que en 2006 un dels seus regidors dimitia per desacord amb la política de augment del gasto corrent, un 74% entre 2003 i 2006, i la generació d’una temerària depenència, el 24% dels ingresos corrents, d’una operació immobiliaria insegura?
Però vosté va continuar fent allò que ara retrau a altres faltant a la veritat. Ha mantés les seues previsions d'ingressos completament irreals sabent que en algunes partides ha passat d'estimar una recaptació 11.000.000 de euros a recaptar realment 500.000 però ha continuat amb les despeses corrents de sempre, a pesar de la crisi que sembla que vosté i el seu partit ja sabien que era imminent. I amb un Ajuntament que porta tres anys endeudan-se fins al cap.
--------------------------
El PP es preparà per afrontar la crisi amb un augment del gasto corrent d’un 74% i seguim…
---------------------------------------
I sabent-ho, ¿com es va preparar vosté? ¿contractant més personal afin i de confiança, desmotivant i infrautilitzant al funcionariat amb noves reformes del funcionament caòtiques, desviant responsabilitats de gestió de serveis a les empreses més opaques al control del gasto i sempre deficitàries, o a empreses privades, etc. etc.?
Això sí que és “tomar medidas de calado”. Qui paga eixes messures és el poble d’Alboraia, com sempre, i vosté, senyor alcalde, continua sense anar a l’arrel dels problemes, talla “flors” a dreta i esquerra “per sanejar” mentre la planta es podreix per la soca.
Font: el periòdic alboraya. Novembre 2008
Grup Municipal del PSPV-PSOE

0 comentarios: