miércoles, 11 de junio de 2008

Els veïns denuncien les obres del metro a la matinada

Uns veïns del carrer Avinguda Corts Valencianes d'Alboraia denuncien el que està passant al seu carrer.

Des de fa varies setmanes els veins de la Avinguda Corts Valencianes venim patint les obres del metro on es treballa fins a la matinada. Les obres comencen al voltant de les onze de la nit i acaben sense pausa a les 4 o més de la matinada tots els dies de la setmana inclosos divendres i dissabte.
L´ús de maquinaria pesada com grues de gran tonelatge, excavadores i camions que carreguen i descarreguen pedra, també l´us de radials i taladres impedixen que es puga dormir.
Hem contactat amb l´oficina d´"AVANZA" del Ajuntament es diuen que serà un fet puntual però aquesta situació continua tots els dies. El més greu és el soroll que es fa, és insuportable tenim tot tancat i es pot imaginar quin soroll hi ha que no es pot dormir, hi vivim moltes families ací en moltes situacions. Sols demanen poder dormir com qualsevol altre veí del municipi d´Alboraia.

Ens agradaria molt que ens poguera ajudar perquè la gent ja no pot més, i estem mirant les possibilitats i actuacions que anem a fer.
Li envie unes fotos( es veuen molt mal perquè la meua camera no és molt bona) la segona és d´un dissabte.També tenim grabacions de video (on es fa patent el soroll que fan i el desplegament que hi ha tan de maquinaria com de personal a eixes hores de la nit).

Moltes gràcies per la seua ajuda
Uns veïns del carrer Avinguda Corts Valencianes

1 comentarios:

Anónimo dijo...

Hem rebut en totes les bústies de tots els portals de la Avinguda Corts Valencianes (de moment dos fulls) que donen risa i diuen aÇò (ah! impressió a color per a gastar més diners encara):

INFORMACIÓN MUNICIPAL
Obras soterramiento Vías
Desde Avanza se informa a todos los vecinos de la Avda.Cortes Valencianas que desde hoy jueves 19 juny al domingo 22 inclusive, se realizarán trabajos nocturnos por la obra del soterramineto de las vias.
para más informaciópn puede llamar a las telefonos de Avanzaa 961859940 - 609593592.
muchas gracias por su colaboración y perdonen las molestias.

En la segona que reberen canvien els dies del dimarts 24 de juny fins divendres 27 inclosos.

Sense comentaris,De fet estan treballant des de el 22 o 23 de maig, dona risa, desesperació e impotencia de veure com ens podem tractar com si fóren uns ignorants. Estic guardant aquest papers per a veure quants ens enviaran de més.
Tan sols li volia comentar això per a que veja fins al grau de cinisme que es pot arribar. I el soroll és de fet digne de ser enregistrat i mesurat perquè ara a més hi ha una nova màquina pesada d´extracció.
Salutacions,