sábado, 15 de junio de 2013

I Mostra de Curtmetratges "Alboraia en Curt", 14 i 15 de Juny de 2013. Premis

Bona nit
Arribem al final d l’aventura i novament vuic donar les gràcies a totes les persones implicades en aquest projecte:
A tots els participants,
A la nostra meravellosa madrina Rosana Pastor pel seu recolzament, als artistes plàstics Jose Maria Yturralde, i molt especialment a Enric Mestre per la seua paciència i comprensió, moltíssimes gracies...
I també als professionals i artistes que ens haveu volgut acompanyar en la taula redona reflexionant sobre el món audiovisual en València i en valencià.
Agraïsc als patrocinadors i col·laboradors la voluntat i l’esforç per fer possible la mostra i sobre tot al nostre soci principal en l’organització HortaNoticias.
Felicitem de nou als guanyadors:
Primer Premi “The rattle of Benghazi”, de Paco Torres.
Segon premi “Fallas37. El arte en guerra”, de Óscar Martín.
que han conquerit el cor del públic assistent amb el seu magnífic treball i a totes i tots els participants que ens han sorprès i emocionat amb les seues obres, així com al públic per la seua participació.
Crec que ha segut una experiència enriquidora encara que no exenta d’entrebancs i dificultats, pròpies de les primeres vegades, com dèiem ahir.
Però hem gaudit molt, tant de la mostra, com de les activitats associades a ella, hem après moltes coses i a més ens hem divertit i estic segur que li traurem, a esta nova aventura cultural, un bon profit ara i en el futur.
El cine ha estat l’art per excel·lència del segle XX i està evolucionant molt ràpidament en aquest nou segle.
No sabem que ens oferirà en el futur, però Alboraia, desitja formar part, modestament però amb il·lusió, d'eixe camí apassionant i incert, acompanyant i animant els nous creadors, artistes, tècnics i productors del sector audiovisual.
Reitere les gràcies a tots els participants...des d’aquesta terra d’horta i mar no podem més que dir-vos:
ÀNIM I ENDAVANT!. 
¡¡ La segona mostra de curts a Alboraia, ens espera!!

Moltes gràcies.

0 comentarios: