viernes, 14 de junio de 2013

I Mostra de Curtmetratges "Alboraia en Curt", 14 i 15 de Juny de 2013


Bona vesprada i benvinguts a Alboraia a totes i tots els aficionats al cinema que aquest cap de setmana gaudirem de la primera mostra de curtmetratges Alboraia en Curt.

Especialment vuic destacar la presència de 
Nuria Cidoncha Subdirectora General de Audiovisual del IVAC- de la Generalitat Valenciana,
pel seu interès en aquesta aventura cultural en la que avui ens embarquem amb moltíssima il·lusió,  Hortanotícias (que és el culpable inicial de tot açò) i l’Ajuntament d’Alboraia.

He d’agrair la col·laboració desinteressada dels patrocinadors i col·laboradors i especialment dels artistes
José María  Iturralde i Enric Mestre.
Ens omple d’orgull tenir les seues obres com a emblemes principals d’aquest certamen.
Aquesta col·laboració posa de manifest la gran estima que teniu tots vosaltres pel poble d’Alboraia. Moltíssimes gràcies de nou.

Sempre una primera vegada de algo, du aparellat un evident risc, no sabem com resultarà per què no tenim antecedents, això té un encant evident, però també ens afegís una bona dosi de temor. Tots els nostres temors es van dissipar al minut primer quan a l’obrir el plaç de presentació dels curts, l’ajuntament va rebre molts més dels que ningú esperava. Tant Jimmy com la resta de l’equip organitzador van quedar molt satisfets per la quantitat i qualitat d’obres rebudes i sé que el jurat seleccionador ho ha tingut molt difícil a l’hora de triar.

La intenció d’aquest certamen ha estat donar un lloc on els creadors pogueren presentar les seues pel·lícules, i a més on poder testar la opinió directa del públic sobre la seua obra. Eixe és un detall important que estic segur ha animat a molts joves  a participar. 

Lligat al certamen hem fet una campanya de promoció econòmica local que ha promogut la complicitat de tot el poble amb el certamen i ha animat l’activitat econòmica d’Alboraia. Eixos son els nostres objectius, impulsar y promoure al poble d'Alboraya, en definitiva servir de catalitzador de totes les iniciatives. 
En aquest cas ho fem mitjançant  la cultura sense perdre l’oportunitat d’incentivar l’economia i ho fem gràcies a l’oportunitat que ens ha donat HortaNotícias amb aquesta iniciativa.

Desitgem que aquest siga l’inici d’una col·laboració que ens permeta fer moltes edicions de la mostra de curtmetratges d’Alboraia en Curt.
Moltes Gracies.

0 comentarios: