viernes, 18 de noviembre de 2011

“Política de escaparate” o responsabilitat i respostes

Novament estem en eleccions i cal triar. Per fer-ho cal agafar perspectiva i comparar.
I també cal vore el que, qui aspira a governar, diu que és capaç de fer i el que fa realment en els pobles i comunitats autónomes on governa.
Ara la crisi tot ho justifica, tot menys el que ha fet per escometre-la el govern socialista.

Un govern que ens ha demanat molts sacrificis, és cert, que potser ha comés errors, però que ha sostingut quasi dos anys l’ocupació amb milers de milions d’euros que han arribat a tots els racons d’Espanya amb els Plans E d’estímul a l’economia,
que ha pagat religiosament tos els projectes,
que ha invertit en infraestructures per facilitar el transport i la creació d’empreses,
que ha augmentat la cobertura social a nivells mai aconseguits fins ara,
que pot presentar un balanç d’avenços en drets socials indubtables,
que fins i tot ha propiciat l’arribada de la pau…

Però que també ha hagut de prendre decisions molt dures per a un govern socialiste, que fins ara ens han salvat de situacions encara més terribles, com les que pateixen avuí mateix Itàlia o Grècia.

I la resta, què pot ensenyar? Què no veieu com han governat la Comunitat Valenciana, o Alboraia? Eixa és la seua política, una “política de escaparate” buida de responsabilitat, de solidaritat, de seny i de contingut social.

El Partit Socialista Obrer Espanyol, liderat pel nostre company Rubalcaba, te les idees i la voluntat per dur a terme les accions que facen possible els objectius fonamentals.

Sabem el que cal rectificar i quines son les respostes que ens permetran eixir de la situació actual, amb sacrifici, però tots junts, sense deixar-se ningú a la vora del camí, sense liquidar tot allò fonamental i que tant d’esforç ens ha costat aconseguir.

Altres diuen que son capaços de fer-ho millor, nosaltres diguem que els fets demostren les seues veritables intencions.

Editorial: Alboraia gràfic num 29. Novembre 2011

0 comentarios: