sábado, 12 de noviembre de 2011

Gala Club d'Esquí d'Alboraia. 2011



Ahir, a partir de les huit de la vesprada es varem reunir a l'Auditori Municipal per celebrar la Gala del Club d'Esquí d'Alboraia.

Vull felicitar al Club d’Esquí d’Alboraia per l’inici de temporada, i per la il·lusió i les ganes amb les quals poseu en marxa cada any les vostres activitats.

Dóna gust vore com es este club d'obert, que acollix a tot aquell que vulga tant iniciar-se en l’esport de l’esquí, com a qui vol simplement mantenir-ne l’afició.

També facilita les eixides amb la familia i els amics per gaudir de la neu y divertir-se, però també dona l’oportunitat de preparar-se i participar en competicions ja més serioses.

Sense aquest club, i vivint com vivim en terres càlides, per als veïns i veïnes d’Alboraia la pràctica regular de l’esport de l’esquí seria, com a mínim, més complicat i segur que no tan divertit.

Des de l’ajuntament agraïm l’esforç i constància, que sabem que cal, per mantindre viu aquest cada dia més nombros club i desitgem a tots els socis i simpatizants que disfruten d’una excel.lent temporada d’esquí ... amb bona cosa de neu.

0 comentarios: