sábado, 8 de octubre de 2011

Escola d’Adults. Inici de curs 2011

Ayer viernes 7 de octubre alas 19.00h, tuvo lugar la presentación, en el auditorio municipal, del nuevo curso 2011/2012 de la EPA, escola de adults de Alboraya.
La directora del centro presentó las nuevas líneas educativas y dió las gracias al nuevo equipo de gobierno por su apoyo.

Este fue el discurso del Alcalde:

Bona nit

Per a mi és un plaer estar avuí ací, amb vosaltres iniciant un nou curs,i ho és per què l’Escola d’Adults  d’Alboraia és un símbol per al poble. Un símbol de constància, de superació de dificultats, de voluntat de creixement i de permanència.



Per ella passen cada curs, des de fa més de 25 anys, persones amb un desig comú, aprendre,  millorar,  obrir-se nous camins…

No importa que en tinguen 18 o 80 anys, que siguen d’ací o d’arreu del món, el que importa és, que entre vosaltres, haurán de trobar el gust per asolir nous desafiaments, el gust per obrir el camp del pensament i donar-se a si mateix noves oportunitats.
El millor de tot, és que amb més o menys mitjos, amb un edifici o dos, al centre d’Alboraia o a vora platja… trobarán molt més d’allò que vingueren buscant. Trobarán molt més que un títol, molt més que una preparació acadèmica.
Trobaran estima, confiança, esforç i més que res, entusiasme i alegria.
La cultura i el plaer de albirar-la, de copsar per un instant com és de inabastable,  com és de diversa… Com és de propera, en realitat… tot això trobarán ací, entre vosaltres.
Com alcalde no més vull donar-vos les gràcies, gràcies en nom d’Alboraia i desitjar-vos molt d’ànim per escometre un nou curs carregat de possibilitats i de no poques dificultats que intentarem salvar entre tots i totes.
Ànim i endavant.
Moltes gràcies.

1 comentarios:

Unknown dijo...

Lo comentado,esta muy bien,espero que se mantenga,y selleve a la practica durante,el curso por todos los almnos,y personal del recinto;