sábado, 15 de marzo de 2008

Poesia, erotisme i dones

un minut d'evasió, per favor:

Poesia, erotisme i dones
Crec que és la millor combinació que es pot donar per a gaudir al complet de cos i ànima. Les dones porten la sensualitat al cos amb les seues sinuoses formes, i la poesia a l'ànima, pel desig instintiu i arcaic de transcendència en les relacions amoroses. Esta és una combinació tan subjugadora per als homes, tan màgica, que crec que podria ser una de les causes de l'opressió que els homes poderosos han decretat i exercit sobre les dones al llarg de la història. La por del poderòs a perdre el seu poder el converteix en un tirà.

Recorde un comentari d'una dona referit al tòpic de que les dones no volen sexe soles per sexe. Deia que quan li agradava un home, si sorgia es podia gitar amb naturalitat amb ell, però si la nit havia començat soles amb desig, l'en demà generalment, i com que no solia equivocar-se en escollir, no podia evitar alçar-se del llit sentint-se enamorada.
A les dones els agrada el sexe tant com als homes, és un valor per ell mateix com per als homes, però la capacitat de transmetre emocions dels actes sexuals és tal, que és difícil per a moltes dones, i també per a molts homes, no connectar més enllà de la pell amb algú que l'acaricia amb desig sincer.

Ens espera una veritable delícia amb este llibre. Bon profit a totes i tots.

I tot açò a que ve?
Docs perque he rebut el missatge de la meu amiga i professora, Encarna Sant-Celoni que us adjunte.
---
Hola, xiquetes i xiquets,

Per fi, el recital "Eròtiques i despentinades" ja té format de llibre: la primera antologia de poesia eròtica escrita per dones i en català. L'ha publicat Arola Editors i s'acaba d'estrenar a Benifairó de la Valldigna i a Alacant.Us n'envie, en un arxius adjunt, la coberta, perquè en tingueu un tast. El PVP d'eixida del llibre és de 18 euros i, finalment, els drets d'autoria de la primera edició els hem cedits a l'associació de dones TAMAIA, dones contra la violència, de Barcelona, ja sabeu: de dones a dones, aquesta és la idea bàsica del projecte. Els drets de les futures edicions, si n'hi havia, aniran a associacions de dones del País Valencià, de les Illes...

Ja us aniré avisant dels actes que vagen organitzant-se per si podeu/voleu venir. I, no cal que us ho diga, però... si teniu cap idea per a moure el llibre, endavant!

M'han dit que l'antologia començarà a distribuir-se el dilluns 10 de març i que les llibreries ja la podran demanar. Us incloc els telèfons de les distribuïdores per si us cal.

Bones falles i el que vinga afegit!

Encarna (651 052 137 / 96 186 16 68)


Distribuïdores:
- País Valencià: Gea (961 66 52 56)
- Principat: Arc de Berà (934 65 30 08)
- Menorca: La Pau (971 38 37 66)
- Mallorca / Eivissa: Moll (971 72 41 76)

0 comentarios: