lunes, 14 de enero de 2008

Debat pobles abandonats a la Universitat de València demà dimarts 15

Dimarts 15 de gener 19.30 hores a l’edifici de La Nau (C/Universitat)

El Fòrum de debats de la Universitat de València acollirà un col·loqui sobre els pobles abandonats i el model territorial valencià

Hi intervindran Joan Mateu, Jesús Huguet, José Manuel Almerich i Agustí Hernàndez

Es presentarà el llibre “Pobles abandonats. Els paisatges de l’oblit

El Fòrum de debats de la Universitat de València acollirà un col·loqui sobre els pobles abandonats i el model territorial valencià el dimarts 15 de gener, a les 19.30 hores en l’Aula Magna de l’Edifici de La Nau (C/La Nau). L’acte és obert al públic i forma part del Fòrum de debats de la Universitat.

En l’acte intervindran el geògraf i escriptor José Manuel Almerich (coautor del llibre “Pobles abandonats. Els paisatges de l’oblit”), Jesús Huguet (editor del llibre i membre del Consell Valencià de Cultura), Joan Mateu (catedràtic de geografia a la Universitat de València) i Agustí Hernàndez (periodista i coautor de “Pobles abandonats”).

Durant el col·loqui hi haurà una projecció d’imatges que es poden vore al llibre “Pobles abandonats. Els paisatges de l’oblit” i també a l’exposició del Museu valencià d’Etnologia “Pobles abandonats, pobles en la memòria”.

El llibre “Pobles abandonats. Els paisatges de l’oblit” va sorgir de la Universitat de València. En concret, el primer treball i que és l’antecedent del llibre, va ser publicat a la revista de divulgació científica Mètode.

0 comentarios: