jueves, 10 de julio de 2014

Tres anys d’esforç de tot un poble.

Tres anys d’esforç de tot un poble.

Queda un any de legislatura i la situació no és gens fàcil per als municipis. El Govern del Partit Popular ha decidit restringir les competències dels Ajuntaments en allò més fonamental per a la ciutadania i vol que deixem de prestar serveis tan necessaris com els Serveis Socials, entre molts altres. 

Si ja en el municipi cal superar entrebancs burocràtics que retarden les ajudes que necessiten les famílies amb dificultats especials, cóm pretenen ser més àgils des d’una administració més llunyana, endeutada i mal finançada com és La Generalitat? Aquest tipus de decisions, entre moltes altres, ens indiquen que el PP no té clars els interessos de la majoria. 

Alboraia va fer el canvi amb molt d’esforç i malgrat els abandons del govern d’independents i Bloc, mantenim els objectius. No hem compartit criteris en assumptes de lluita interna i de rivalitat política. Lo primer ha estat sempre governar millor i en favor de les persones, i no de les ambicions personals ni dels interessos electoralistes d’uns o d’altres.


Per al PSPV-PSOE Alboraia som iguals tots els alboraiers i tenim els mateixos drets i les mateixes obligacions. Seguim compromesos en mantenir els serveis, controlar les despeses i amb l’esforç de tots i totes, revertir la situació d’aquest ajuntament greument endeutat. Entenem que no és de gust governar en estes condicions. 

Cal prioritzar molt clarament i salvar entrebancs burocràtics i imposicions restrictives per atendre les necessitats del poble... I no rendir-se, passe el que passe. Cal defendre amb ungles i dents les ajudes d’emergència, o el bus groc i el 31, l’escola pública, l’EPA i Mon Gran... per molt que puga ser “competencia impropia”. 

És més fàcil fer demagògia. I fer-la des de fora del govern, sense assolir responsabilitats, és quasi gratis, però ningú oblidarà que alguns, quan tingueren l’oportunitat, no la van aprofitar per fer el que ara diuen que farien.

Publicat a "el Periòdic". Ajuntament d'Alboraia. Juny 2014


0 comentarios: