viernes, 3 de junio de 2011

Elecciones municipales 2011. Aceptamos el reto

Agradezco sobremanera los comentarios de ánimo que me manifiestan muchas personas, tanto personalmente como por medio de este blog.
En el PSOE de Alboraia trabajamos intensamente para conseguir el necesario consenso que cambie las cosas de verdad, que nos obligue a gobernar en conjunto y encarar con valentía y generosidad los muchos problemas que acumulamos tras la gestión del PP.
Nosotros estamos dispuestos a cumplir nuestro compromiso, a dar la cara y aceptar el reto con todos sus riesgos. Si el resto de partidos, que se han pronunciado durante toda la campaña en contra de esa nefasta gestión, tiene la misma determinación, estoy seguro que llegaremos a un acuerdo satisfactorio para todos y beneficioso para Alboraia.

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Miguel me encantaria que por fin hubiese un cambio de mandato en el ayuntamiento tiene que entrar aire nuevo y por favor investigar todo lo que uppa denunció en campaña y a los tribunales

Yaestabien

Esteban dijo...

Esperem que hi haja un bon consens entre totes les parts i es puga fer d'Alboraia un poble on la claredat i transparència manen, els conters isquen i els ciutadans del nostre poble puguen estar satisfets amb eixa gestió. Molt d'ànim!!! Junts podem!!

Carles dijo...

Miguel,
l'Agrupació Local d'Albalat dels Sorells te desitja molta sort en les negociacions que podrien donarte l'Alcaldia d'Alboraia.
Ho mereixe-ho tú i tots els teu companys i companyes per el bon treball realitzat.
Ànim i a per totes.

SAPLAYERO dijo...

Sóc votant teu, i t'he votat per a que sigues tu l'alcalde i no la senyoreta Peris.

Per què? Perquè si l'alcadessa és la senyoreta Peris, és dir que seguix com alcalde el senyor Alvaro Manzano. O és què esta xica s'ha convertit cami de Damasco? Però si era la mà dreta del dit Alvaro, i feia tot allò que es feia baix la seua opinió (de vegades la més important).

No Chavarria, no. Per a que deixes ser alcaldessa a la senyoreta Peris no feia falta qu et presentares pel Psoe, ni que ens prometeres certes coses.

A més. Quan de temps tardarà en trair-te a tu també?

Jo et vaig votar a tu per a que sigues tu l'alcalde, i si no és així, pues que siga un altre, però no perquè se vuiga desalotjar a un alcalde del PP. es faça amb una persona que fins fa quatre dies era ( i crec que encara ho és) del mateix partit. Al menys d'allí ve.

SAPLAYERO

Anónimo dijo...

Habemus majori?