jueves, 15 de octubre de 2009

Estimem la nostra llengua

A Alboraia ens resistim que el govern municipal s'oblide encara més del que ho fa de la normalització del valencià al nostre poble. El senyor alcalde creu que en donar l'opció als ciutadans i ciutadanes per rebre la documentació en una o altra llengua i emprar el SALT per traduir els documents, si hi ha temps, ja està tot fet.
L'estima del PP per la nostra llengua no sembla real amb tan poc interés per ella, un interés que la deixa reclosa a un us casolà i quasi informal, de "portes endins".
El Grup Municipal Socialista votà en el seu moment en contra del canvi de reglament que regula l'us del valencià a l'ajuntament i que tenia com instrument l'oficina del valencià, una oficina que el PP va acceptar al seu dia però que, segons reconegué el mateix equip de govern, va buidar de contingut donant-li tasques de tot tipus a la tècnica nomenada per dur-la endavant, excepte les tasques pròpies de dita oficina.
"Esta oficina nunca ha funcionado como tal", digueren, per la qual cosa, millor desfer-se d'ella i de la tècnica.
Nosaltres pensem que cal fer tot el contrari si volem normalitzar la nostra llengua a Alboraia per la qual cosa us convidem a signar el manifest que us presentem, i fer vore a l'alcalde que donar passos en rere en allò que pertoca al valencià no és el que els valencians i alboraiers volem.

Vingau a signar este manifest!
Signa per la Llengua.
Divendres 16 d'octubre a les 18 horas, Saló d'actes
Ajuntament d'Alboraia

0 comentarios: