jueves, 24 de diciembre de 2015

Nou any, nous projectes

Deixem enrere el 2015 i ens endinsem en l’any nou amb l’objectiu principal d’aprovar uns nous pressupostos per 2016 que ens permeten seguir avançant i fer front a les necessitats quotidianes amb èxit, sense oblidar cada any alleugerir una miqueta els vells problemas econòmics. Volem pensar que ja hem fet múscul i que a poc a poc ens han d’entrebancar menys per dur a terme els nous projectes que necessita el poble.

Encetem un any en el qual la joventut té un especial protagonisme, cal revifar l’associacionisme juvenil i donar-los oportunitats tant d’oci com de formació i treball, sempre amb la seua participació i protagonisme mitjançant instruments com la Sectorial de Joventut.

També l’horta entra de ple a les activitats per a les famílies del municipi, amb la fi d’aconseguir un millor coneixement i posada en valor de l’horta, així com als plans de formació per a joves i aturats. Farem també un estudi sobre el terreny per encetar el banc de terres que previnga l’abandó de parcel·les o el recolzament a organitzacions com la DO de la Xufa. Al temps, seguirem treballant el PGOU (Pla General d’Ordenació Urbana) amb el recolzament de la Conselleria per possibilitar la mínima ocupació d’horta que ens permeta la llei per aconseguir els equipaments educatius, etc. que necesita el poble.

Mentres seguim acollintnos a tot tipus d’ajudes i subvencions per millorar el poble, o unint-nos als Plans per a evitar la pobresa energètica, la intermediació amb els bancs per evitar desnonaments, etc. i no ens oblidem d’atendre les famílies amb problemes, entre les habituals mesures socials.

Queda molt per fer. Bones festes i feliç 2016

el Periòdic. Ajuntament d'Alboraia. Desembre 2015


0 comentarios: