jueves, 24 de diciembre de 2015

SALUDA de l'ALCALDE


Finalitzem un intens any electoral, conseqüència del qual es va produint la reorganització de totes les estructures de govern i una nova correlació de forces i poders. El canvi a la nostra Comunitat ha estat molt important i es respira un flaire de novetat i d'il·lusió veritablement saludable. És cert que governar consensuant a cada pas no és gens fàcil, cal copsar molt bé el que es fa i com es fa per obtenir el desitjat consens, és un bon exercici tant per al govern com per a l’oposició, la qual ja no es pot limitar a un paper passiu o crític i ha de corresponsabilitzar-se tant del que es fa, com del que no es fa al poble o al país amb el seu vot.


A Alboraia responem a més a més al desig de transparència i de participació de la ciutadania avançant en la posada en marxa del nou Portal de Transparència i les Sectorials de Participació Ciutadana. Prompte tot el sistema estarà ja funcionant i des de casa, amb un “clic”, qualsevol veí o veïna podrà vore què i com es fa a l’Ajuntament, i també totes les regidories tindran la corresponent Sectorial creada, on es sotmetran a consulta les propostes del govern i alhora, els col·lectius ciutadans transmetran al govern les seues iniciatives.


Així, estem avançant per donar complida resposta a les noves exigències democràtiques que entre tots ens hem marcat. Fins i tot, excepte un, els partits han acceptat la meua proposta de formar part de la Junta de Govern, on qualsevol decisió que no ha d’anar al Ple, es pot discutir complidament.


Cada formació política tria les seues estratègies i fins on es vol comprometre, però la majoria pensem que Alboraia necessita de tots els seus representants per construir un futur que responga a les expectatives de la seua ciutadania, i per donar solucions consensuades i justes als moltíssims problemes que encara devem resoldre. Sens dubte junts som millors i tenim més força.


Us desitge un Bon Nadal i que l’Any Nou ens oferisca, a totes i tots, noves oportunitats per ser més feliços.

el Periòdic. Ajuntament d'Alboraia. Desembre 2015

0 comentarios: