miércoles, 24 de octubre de 2012

Asociación de Jubilados y Pensionistas. UDP - Alboraia. Comida Social

Bona vesprada,
Es un honor y un gran plaer acompanyar-vos en aquest acte central de la setmana cultural de la Associació de Jubilats i Pensionistes - UDP d’Alboraia.
Ens retrobem tots i totes per fer festa i compartir l'alegria d'estar junts...
Eixe motiu ja es prou per festejar, però a més a més podeu sentir-vos satisfets, d'haver-vos associat per fer coses del vostre gust entre tots i totes, de comptar amb companys i companyes que dediquen moltes hores del seu temps a preparar i organitzar actes lúdics, que us permeten gaudir sovint de moments divertits, que us faciliten la possibilitat de relacionar-vos i de gaudir del vostre temps de jubilació de manera activa i satisfactòria.

Jubilar-se del treball significa donar-se de alta en una altra manera de viure que ha de ser més plena; una vida que ens permeta fer alguna de les coses que en altres moments ha calgut posposar degut a les obligacions del treball diari.

Així i tot sabeu que tots contem amb vosaltres, segurament, per a moltes més coses de les que deuríem comptar. Sabeu que la família i els amics us necessiten, avui més que mai, i també la societat en general.

La vostra experiència guia les generacions posteriors i com sempre us dic, si els que us hem succeït hem arribat fins ací, és gràcies a vosaltres i al vostre treball.

Gràcies una vegada més, per tot el que sou i el que feu per tots nosaltres.Us desitgem il•lusió i salut per gaudir de la vostra jubilació per molts anys.

Moltes gràcies

0 comentarios: