miércoles, 6 de febrero de 2008

COMUNICAT DE PREMSA DELS PARTITS A L'OPOSICIÓ D'ALBORAIA EN SUPORT DEL PARES D'ALUMNES DEL COL·LEGI AUSIAS MARCH.

COMUNICAT DE PREMSA DELS PARTITS A L'OPOSICIÓ D'ALBORAIA EN SUPORT DEL PARES D'ALUMNES DEL COL·LEGI AUSIAS MARCH.

La ja precària situació del col·legi Ausiàs March d'Alboraia s'ha vist empitjorada darrerament per les obres de soterrament del metro, fent-se totalment insostenible. El govern del PP que no ha segut capaç de solucionar el problema en 9 anys ara proposa com a solució temporal traslladar als alumnes fora del centre històric, al centre cívic de Patacona.

Volem advertir que el que ens volen vendre com una solució temporal pot acabar convertint-se en un problema per a molt de temps, en tot cas per un plaç indefinit i amb moltes possibilitats de convertir-se en permanent.

Abans d'acceptar qualsevol solució temporal cal que aclarisquen la situació dels terrenys del futur Ausiàs March, de la situació de la cessió a la conselleria, del conveni urbanístic que feren a canvi dels terrenys, del recurs presentat per un dels propietaris afectats, i que es comprometen en un plaç concret que hauran de justificar en un pla d'actuació que ens done garanties d'una eixida viable en un termini conegut.

El finançament per als terrenys de la nova escola es va resoldre amb els vots de tots els partits fa 2 legislatures amb un conveni per una residencia de la tercera edat, una volta més a Patacona, al que donarem suport en contra del nostre criteri inicial, davant la necessitat urgent que tenia el poble.

Una volta més el temps va deixar a la vista quines son les prioritats del PP d'Alboraia que en poc temps es veia en la necessitat de tornar a buscar com aconseguir terrenys per a una escola sense donar explicacions del que havia fet amb els diners.

El més greu es que ara les propostes alternatives dels pares no son ben rebudes per l'equip de govern que veu mes factible sobrecarregar indefinidament els equipaments escolars de Patacona que fer visible la seua incompetència davant el poble instal·lant barracons a una àrea propera de l'actual emplaçament.

Entenem que davant de la desesperada situació, alguns pares vulguen renunciar al dret dels seus fills de tindre la seua escola al l'àrea centre històric. Els representants de l'oposició no podem acceptar una actuació que pot acabar enquistant-se, si per qualsevol imprevist, legal, administratiu o econòmic els plans de l'equip de govern no acaben eixint com ells ens conten. Es per això que continuarem exigint una aclariment de la situació previ a qualsevol solució temporal i que es prioritze mantindre al xiquets escolaritzats al nucli de població de l'actual escola davant altres projectes que, deu ser per la seua rendibilitat electoral, han tingut un millor tractament per part del PP.


Josep Moratal,Javier Balaguer i Àngels Belloch regidors i portaveus respectivament del grups PSOE,CIALBO i BNV a l'ajuntament d'Alboraia.

Alboraia, 5 de febrer de 2008

0 comentarios: